I upgraded the 1st of 4 SLES ZCM servers from 11.4.1 to 11.4.3
The upgrade seemed to have completed by looking at the logs.

After the update I am no longer able to log into ZCC to check on the update and
finish of the remaining 3 servers.

From zcc. I see apache errors.
I have tried various browser versions to no avail.

When trying to log into zcc.
404 Error
Refer to zcc.log for errors.


[DEBUG] [02/14/2017 19:08:08.425] [3649] [ZENServer] [1876] [zenworks] [ZCC] [] [Cache: zenobjects, evictions= 5, new size= 0] [] [] [] [ZENServer]
[DEBUG] [02/14/2017 19:08:08.457] [3649] [ZENServer] [1876] [zenworks] [ZCC] [] [Cache: DG_SEARCH_RESULTS, evictions= 2, new size= 0] [] [] [] [ZENServer]
[DEBUG] [02/14/2017 19:22:27.436] [9944] [ZENServer] [21] [zenworks] [ZCC] [] [ZENworks Initialized on (/opt/novell/zenworks/share/tomcat/webapps/zenworks/)] [] [] [] [ZENServer]
[DEBUG] [02/14/2017 19:41:00.521] [9944] [ZENServer] [215] [zenworks] [ZCC] [] [Error executing] [] [] [] [ZENServer]
[DEBUG] [02/14/2017 19:50:14.383] [16947] [ZENServer] [21] [zenworks] [ZCC] [] [ZENworks Initialized on (/opt/novell/zenworks/share/tomcat/webapps/zenworks/)] [] [] [] [ZENServer]
[DEBUG] [02/14/2017 19:56:46.766] [4120] [ZENServer] [21] [zenworks] [ZCC] [] [ZENworks Initialized on (/opt/novell/zenworks/share/tomcat/webapps/zenworks/)] [] [] [] [ZENServer]
[DEBUG] [02/14/2017 20:01:12.654] [5469] [ZENServer] [21] [zenworks] [ZCC] [] [ZENworks Initialized on (/opt/novell/zenworks/share/tomcat/webapps/zenworks/)] [] [] [] [ZENServer]
[DEBUG] [02/14/2017 20:12:50.681] [7517] [ZENServer] [23] [zenworks] [ZCC] [] [ZENworks Initialized on (/opt/novell/zenworks/share/tomcat/webapps/zenworks/)] [] [] [] [ZENServer]
[DEBUG] [02/14/2017 20:17:39.202] [8101] [ZENServer] [21] [zenworks] [ZCC] [] [ZENworks Initialized on (/opt/novell/zenworks/share/tomcat/webapps/zenworks/)] [] [] [] [ZENServer]