I am having some difficulty getting the Groupwise SOAP configureEventsRequest method to work. I have tried to copy the examples from the SDK but they do not seem to work.
Here is my SOAP request I am currently testing this by using the Postman plugin for Google Chrome.

Code:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<soap:Envelope 
	xmlns:soap="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" 
	xmlns:ns1="http://schemas.novell.com/2005/01/GroupWise/types" 
	xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" 
	xmlns:ns2="http://schemas.novell.com/2005/01/GroupWise/methods"
	xmlns:ns3="http://schemas.novell.com/2005/01/GroupWise/events">
	<soap:Header soap:encodingStyle="">
		<session>Pz6mcw4K0Hd9h4h5</session>
	</soap:Header>
	   <soap:Body>
	      <ns3:configureEventsRequest>
			<ns3:events enabled = "1">
				<ns3:key>testkey44</ns3:key>
				<ns3:persistence>2</ns3:persistence>
				<ns3:ipaddress>192.168.120.2</ns3:ipaddress>
				<ns3:port>8080</ns3:port>
				<http>1</http>
				<ns3:event>
					<ns3:event>FolderItemAdd</ns3:event>
					<ns3:type>Mail</ns3:type>
				</ns3:event>
				<ns3:containers>
					<ns3:container>7.Domain_Name.PO.100.0.1.0.1@16</ns3:container>
				</ns3:containers>
			</ns3:events>
	      </ns3:configureEventsRequest>
	   </soap:Body>
</soap:Envelope>
Some code examples include an Enabled tag set to 1. I have tried this as well (including all combinations of enabled = "1", "true", events enabled = "1", "true"
Code:
<ns3:enabled>1</ns3:enabled>
The Groupwise response seems to indicate that everything is OK. I receive a 200 OK HTTP response as well as a GW status code of 0.
Here is the response:
Code:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<soap:Envelope xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:soap="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/">&#xA;	
    <soap:Header soap:encodingStyle="">&#xA;		&#xA;	</soap:Header>&#xA;
    <soap:Body>&#xA;	      
        <gwe:configureEventsResponse xmlns:gwt="http://schemas.novell.com/2005/01/GroupWise/types" xmlns:gwe="http://schemas.novell.com/2005/01/GroupWise/events">
            <gwe:status>
                <gwt:code>0</gwt:code>
            </gwe:status>
        </gwe:configureEventsResponse>&#xA;
    </soap:Body>&#xA;
</soap:Envelope>
However, when I run a getEventConfigurationRequest request, nothing seems to be enabled. Here is the getEventConfigurationRequest:
Code:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<soap:Envelope 
	xmlns:soap="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" 
	xmlns:ns1="http://schemas.novell.com/2005/01/GroupWise/types" 
	xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" 
	xmlns:ns2="http://schemas.novell.com/2005/01/GroupWise/methods"
	xmlns:ns3="http://schemas.novell.com/2005/01/GroupWise/events">
	<soap:Header soap:encodingStyle="">
		<session>Pz6mcw4K0Hd9h4h5</session>
	</soap:Header>
	   <soap:Body>
	      <ns3:getEventConfigurationRequest>
				<ns3:key>testkey44</ns3:key>
	      </ns3:getEventConfigurationRequest>
	   </soap:Body>
</soap:Envelope>
And the GW 2014 response:
Code:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<soap:Envelope xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:soap="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/">&#xA;	
    <soap:Header soap:encodingStyle="">&#xA;		&#xA;	</soap:Header>&#xA;
    <soap:Body>&#xA;	      
        <gwe:getEventConfigurationResponse xmlns:gwt="http://schemas.novell.com/2005/01/GroupWise/types" xmlns:gwe="http://schemas.novell.com/2005/01/GroupWise/events">
            <gwe:events>
                <gwe:event enabled="0" ignoreOldTasks="0">
                    <gwe:key>testkey44</gwe:key>
                    <gwe:persistence>2</gwe:persistence>
                    <gwe:definition>
                        <gwe:events/>
                    </gwe:definition>
                </gwe:event>
            </gwe:events>
            <gwe:status>
                <gwt:code>0</gwt:code>
            </gwe:status>
        </gwe:getEventConfigurationResponse>&#xA;
    </soap:Body>&#xA;
</soap:Envelope>
The response seems to indicate that I have not enabled any events. However, from the documentation, I believe that I have. At least according to the GW Events SDK.

Thank you for any help that you can provide.
Dennis