Hello Preston,

I found had an error in the logic of my program.
I did a get items request with a filter, but the filter was missing the value as such:

Code:
<s:Envelope xmlns:s="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/"
xmlns:d="http://schemas.xmlsoap.org/wsdl/soap/"
xmlns:i="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
xmlns:x="http://www.w3.org/2001/XMLSchema"
xmlns:t="http://schemas.novell.com/2005/01/GroupWise/types"
xmlns:m="http://schemas.novell.com/2005/01/GroupWise/methods"
xmlns:e="http://schemas.novell.com/2005/01/GroupWise/events">
  <s:Header>
    <t:session>ZoofzT3qADRp8oQK</t:session>
    <d:gwTrace>False</d:gwTrace>
  </s:Header>
  <s:Body>
    <m:getItemsRequest>
      <m:container>books</m:container>
      <m:view>default</m:view>
      <m:filter>
        <t:element i:type="t:FilterEntry">
          <t:op>eq</t:op>
          <t:field>name</t:field>
        </t:element>
      </m:filter>
      <m:count>-1</m:count>
    </m:getItemsRequest>
  </s:Body>
</s:Envelope>
The GroupWise Server then responds with malformed XML due to containing an erroneous <gwm:items> as such:
Code:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<s:Envelope xmlns:s="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/"
xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
xmlns:gwm="http://schemas.novell.com/2005/01/GroupWise/methods"
xmlns:gwt="http://schemas.novell.com/2005/01/GroupWise/types">
<s:Header/>
<s:Body>
<gwm:getItemsResponse>
<gwm:items>
<gwm:status>
<gwt:code>59905</gwt:code>
<gwt:description>Bad parameter passed to a NCSP function</gwt:description>
</gwm:status>
</gwm:getItemsResponse>
</s:Body>
</s:Envelope>
I normally would not bring this up, since it was provoked by an error in my code, however I usually get valid XML responses regardless what I send for requests.