Hello,

i do not know what happened but I am not able to log in to UserApp anymore. I am able to log in to SSPR, to iManager as uadmin but UserApp (IDMProv/landing page, dash,...) does not work.
I see that an assertion is sent in the catalina.out and in the browser, I just see the spinning wheel only in the blank page.
After few minutes the error below occurs:

2017-09-27 09:17:08,567 [INFO] AuthTokenGenerator [RBPM] SAML Token is issued by the request from SSO filter oauth
2017-09-27 09:17:08,568 [DEBUG] AuthenticationHelper [RBPM] AuthenticationHelper:uid: cn=uadmin,ou=admin,dc=data
2017-09-27 09:17:08,568 [DEBUG] PasswordHelper [RBPM] Attempting to login....cn=uadmin,ou=admin,dc=data
Sending assertion
2017-09-27 09:17:54,872 [DEBUG] EngineImpl [RBPM] Heartbeat updated for engine: idmua01, time: 2017-09-27 09:17:55.403
2017-09-27 09:18:45,741 [DEBUG] ActivityRetryTimerTask [RBPM] Restarted 0 failed activities.
2017-09-27 09:18:54,878 [DEBUG] EngineImpl [RBPM] Heartbeat updated for engine: idmua01, time: 2017-09-27 09:18:55.41
2017-09-27 09:19:54,886 [DEBUG] EngineImpl [RBPM] Heartbeat updated for engine: idmua01, time: 2017-09-27 09:19:55.42
2017-09-27 09:20:39,560 [INFO] PasswordHelper [RBPM] [Login_Failure] cn=uadmin,ou=admin,dc=data failed to log in.
2017-09-27 09:20:39,560 [ERROR] JAASManager [RBPM] Login failed for user: cn=uadmin,ou=admin,dc=data
com.novell.pwdmgt.api.SamlLoginFailedException: Invalid User ID or Password
at com.novell.pwdmgt.util.PasswordHelper.loginPortal( PasswordHelper.java:2873)
at com.novell.pwdmgt.util.AuthenticationHelper.authen ticateUser(AuthenticationHelper.java:160)
at com.novell.common.auth.PasswordBasedLoginModule.lo gin(PasswordBasedLoginModule.java:123)
at sun.reflect.GeneratedMethodAccessor608.invoke(Unkn own Source)
at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(De legatingMethodAccessorImpl.java:43)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:498)
at javax.security.auth.login.LoginContext.invoke(Logi nContext.java:755)
at javax.security.auth.login.LoginContext.access$000( LoginContext.java:195)
at javax.security.auth.login.LoginContext$4.run(Login Context.java:682)
at javax.security.auth.login.LoginContext$4.run(Login Context.java:680)
at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
...

Do you have any idea what's wrong? I already tried to reinstall/update SAML nmas method, double checked the configurations, changed the authentication to the another eDIR in the replica ring, but nothing helps.

Thanks for your support in advance!

Regards,
Milan