Home

Results 1 to 4 of 4

Thread: Workflow_Error "Invalid Attribute" with a new atribute

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    26

    Workflow_Error "Invalid Attribute" with a new atribute

    Hi,

    After run the workflow "Admin2", I get this error in jboss log, and the workflow doesn't made any change
    Code:
    2017-10-31 12:58:49,584 INFO  [STDOUT] (pool-15-thread-6) ERROR [RBPM] [com.novell.soa.af.impl.LogEvent:logError] [Workflow_Error] Initiated by cn=uaadmin,ou=user,o=prod, Error Message: Invalid Attribute: [RSIGruposAdd] detected., Process ID: a7f1e5c85736481badf5571add6729ff, Process Name: cn=Admin2,cn=RequestDefs,cn=AppConfig,cn=UserApplication,cn=Driverset,ou=services,o=prod:64, Activity: Activity, Recipient: cn=uaadmin,ou=user,o=prod
    2017-10-31 12:58:49,584 INFO  [STDOUT] (pool-15-thread-6) 20378570777 [pool-15-thread-6] ERROR com.novell.soa.af.impl.LogEvent  - [Workflow_Error] Initiated by cn=uaadmin,ou=user,o=prod, Error Message: Invalid Attribute: [RSIGruposAdd] detected., Process ID: a7f1e5c85736481badf5571add6729ff, Process Name: cn=Admin2,cn=RequestDefs,cn=AppConfig,cn=UserApplication,cn=Driverset,ou=services,o=prod:64, Activity: Activity, Recipient: cn=uaadmin,ou=user,o=prod
    If instead of RSIGruposAdd attribute I use RSIBMaquinas works fine. Both attributes has been defined exactly in the Schema an in the same DAL entitie, with the same rights.

    This is how I have RSIGruposAdd attribute Click image for larger version. 

Name:	RsiGruposAdd.JPG 
Views:	0 
Size:	25.4 KB 
ID:	5981
    RSIBMaquinas attribute Click image for larger version. 

Name:	RsiBMaquinas.JPG 
Views:	0 
Size:	26.7 KB 
ID:	5982

    In DAL.
    Click image for larger version. 

Name:	DAL_RSIBGruposADD.JPG 
Views:	1 
Size:	108.1 KB 
ID:	5983
    Click image for larger version. 

Name:	DAL_RSIBMAQUINAS.JPG 
Views:	1 
Size:	112.6 KB 
ID:	5984

    Attribute Access
    Click image for larger version. 

Name:	AttributeAccess.JPG 
Views:	1 
Size:	66.3 KB 
ID:	5985

    Data Mapping. Click image for larger version. 

Name:	Mapping.JPG 
Views:	0 
Size:	126.6 KB 
ID:	5986

    I have
    IDM 4.5
    UserApplication 4.0 +Package UABase 1.0.5
    Roles&Resource 4.5 + Package Role&Resource Base 1.0.1
    Designer 4.0.5 (I have both)

    I have tried to modify manually the attibute RSIGruposAdd, and no problem. Any idea??

    Thanks in advance
    Last edited by kiekurt; 31-Oct-2017 at 01:44 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •