Hi, I am trying to ascertain why my SMT server, when getting product information at nu.novell.com returns the following errors:-

Downloading Product information
Failed to POST 'https://secure-www.novell.com/center/regsvc-1.0/?command=regdata&lang=en-US&version=1.0': 401 Improper authentication credentials were supplied.
Error while fetching Products data.
Downloading Target information
Failed to POST 'https://secure-www.novell.com/center/regsvc-1.0/?command=regdata&lang=en-US&version=1.0': 401 Improper authentication credentials were supplied.
Error while fetching Targets data.
Downloading repository information
Failed to POST 'https://secure-www.novell.com/center/regsvc-1.0/?command=regdata&lang=en-US&version=1.0': 401 Improper authentication credentials were supplied.
Error while fetching repository data.
Downloading Product/Repository relations
Failed to POST 'https://secure-www.novell.com/center/regsvc-1.0/?command=regdata&lang=en-US&version=1.0': 401 Improper authentication credentials were supplied.
Error while fetching ProductCatalogs data.
Downloading Subscription information
Invalid response:401 Improper authentication credentials were supplied.
List subscriptions request failed.
Error while fetching Subscription data.
Downloading Registration information
Invalid response:401 Improper authentication credentials were supplied.
List registrations request failed.
Error while fetching Registration data.
Flagged repositories which can be mirrored

The system is a fully patched up sles11sp4 host which syncs a combination of OES and sles products. The synchronisations are still happening but obviously the product data is not being acquired. I'm at a loss really, tried to clear out local data with "suse_register -E" and reconfigure server but end up with the same issue.

I hope someone can enlighten me...

Jon Howse