Home

Results 1 to 4 of 4

Thread: ZENworks Agent Service failing on Windows 10 LTSB 1607

  1. #1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    109

    ZENworks Agent Service failing on Windows 10 LTSB 1607

    Having issues with the Agent Service failing multiple times on Windows 10 LTSB 1607 build. We're on 11.4.3. On VMware View and sometimes it works at first logon (non-persistent) but then eventually stops, even though set to Automatic. Other times, it fails at first logon. Any issues with ZCM 11.4.3 and Windows 10 LTSB 1607? Looking at ZCM 2017 SP2 and hoping there's a fix for this or do we need to be on later non-LTSB version of Windows 10. Thanks.

  2. #2
    Join Date
    May 2016
    Posts
    1,712

    Re: ZENworks Agent Service failing on Windows 10 LTSB 1607

    harrymsg,

    It appears that in the past few days you have not received a response to your
    posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

    These forums are peer-to-peer, best effort, volunteer run and that if your issue
    is urgent or not getting a response, you might try one of the following options:

    - Visit https://www.microfocus.com/support-and-services and search the knowledgebase and/or check
    all the other self support options and support programs available.
    - Open a service request: https://www.microfocus.com/support
    - You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
    correct newsgroup. (http://forums.microfocus.com)
    - You might consider hiring a local partner to assist you.
    https://www.partnernetprogram.com/pa...nder/find.html

    Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
    http://forums.microfocus.com/faq.php

    Sometimes this automatic posting will alert someone that can respond.

    If this is a reply to a duplicate posting or otherwise posted in error, please
    ignore and accept our apologies and rest assured we will issue a stern reprimand
    to our posting bot.

    Good luck!

    Your Micro Focus Forums Team
    http://forums.microfocus.com



  3. #3
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Raleigh, NC
    Posts
    6,658

    Re: ZENworks Agent Service failing on Windows 10 LTSB 1607

    There are not any known issues with 11.4.3 and any specific version of Windows 10 at this time, with the exception of....

    NALWIN hanging on logoff/shutdown on 1709. (Microsoft Bug impacting many programs, scheduled to be fixed by MS)
    Windows Upgrade removing all 3rd party credential providers (Again....MS Scheduled to Fix....)
    3rd Party Credential Providers bypassed if ARSO is enabled in 1709 (Again..by Design...MS Recommends disabling ARSO if 3rd party credential providers enabled.)

    Note sure if any of these Tips may help....
    https://www.novell.com/documentation.../b16rrxx9.html

    However, I'm not aware of the tips relating to a failing service...more along the lines to ensure proper registration and ensuring registration uses the new dynamic details for each vm.




    Quote Originally Posted by harrymsg View Post
    Having issues with the Agent Service failing multiple times on Windows 10 LTSB 1607 build. We're on 11.4.3. On VMware View and sometimes it works at first logon (non-persistent) but then eventually stops, even though set to Automatic. Other times, it fails at first logon. Any issues with ZCM 11.4.3 and Windows 10 LTSB 1607? Looking at ZCM 2017 SP2 and hoping there's a fix for this or do we need to be on later non-LTSB version of Windows 10. Thanks.
    --
    Any Opinions, Thoughts, Solutions, or Blog Entries are my own and may or may not be shared by Micro Focus or any Sane Person
    Please Use at your Own Risk.

    Blog - https://forums.novell.com/blog.php/5830-CRAIGDWILSON

    https://ideas.microfocus.com/mfi/novell-zcm

    Want to Turbo charge your apps and put an end to compatability issues?
    https://www.microfocus.com/products/...top-containers

  4. #4
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Raleigh, NC
    Posts
    6,658

    Re: ZENworks Agent Service failing on Windows 10 LTSB 1607

    Keep in mind.....
    That ZCM 11.4.x will be going out of support in a few months.

    Only the most critical and security related issues would be considered for resolution.....
    Otherwise, the issue would be examined on 2017.x and fixed there is necessary.
    --
    Any Opinions, Thoughts, Solutions, or Blog Entries are my own and may or may not be shared by Micro Focus or any Sane Person
    Please Use at your Own Risk.

    Blog - https://forums.novell.com/blog.php/5830-CRAIGDWILSON

    https://ideas.microfocus.com/mfi/novell-zcm

    Want to Turbo charge your apps and put an end to compatability issues?
    https://www.microfocus.com/products/...top-containers

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •