Thank you. Good catch. Please do report this.


On Fri, 25 Jan 2019 13:56:01 GMT, anto28
<anto28@no-mx.forums.microfocus.com> wrote:

>
>We found out that a Microsoft Application might be conflicting with
>iPrint...
>
>If we delete the following registry key (it also remove the Microsoft
>Office Document Image Writer virtual printer):
>-*HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contr ol\Print\Environments\Windows
>NT x86\Drivers\Version-3\Microsoft Office Document Image Writer
>Driver*-
>
>Then installing the printer or uploading drivers operations start
>working again.
>
>Note : This virtual printer is part of the Microsoft Office Document
>Imaging application that we use for TIF files. ( We install this with
>Sharepoint Designer 2007
>https://www.microsoft.com/fr-ca/down....aspx?id=21581 )
>
>So it seems that iPrint have problems when this virtual tif printer is
>there...
>
>If we install the drivers locally bypassing iPrint then we don't have
>the problems...
>
>What was happening :
>spoolsv.exe crash with an 1000 event id...
>Nom du journal*:Application
>Source*: Application Error
>Date*: 2019-01-25 08:11:23
>ID de l?v?ment*:1000
>Cat?rie de la t?e*:(100)
>Niveau*: Erreur
>Mots cl?: Classique
>Utilisateur*: N/A
>Ordinateur*: Computer
>Description*:
>Nom de l?pplication d?illante spoolsv.exe, version : 6.1.7601.24000,
>horodatage : 0x5a4993e0
>Nom du module d?illant : x3util2Z.dll, version : 5639.300.0.0,
>horodatage : 0x5bad337e
>Code d?xception : 0xc0000005
>D?lage d?rreur : 0x0003939b
>ID du processus d?illant : 0x1204
>Heure de d?t de l?pplication d?illante : 0x01d4b4af2889434d
>Chemin d?cc?de l?pplication d?illante :
>C:\Windows\System32\spoolsv.exe
>Chemin d?cc?du module d?illant:
>C:\Windows\system32\spool\DRIVERS\W32X86\3\x3util 2Z.dll
>ID de rapport : b666626d-20a2-11e9-a2ab-005056a30001
>XML de l?v?ment*:
><Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
><System>
><Provider Name="Application Error" />
><EventID Qualifiers="0">1000</EventID>
><Level>2</Level>
><Task>100</Task>
><Keywords>0x80000000000000</Keywords>
><TimeCreated SystemTime="2019-01-25T13:11:23.000000000Z" />
><EventRecordID>9517</EventRecordID>
><Channel>Application</Channel>
><Computer>Computer</Computer>
><Security />
></System>
><EventData>
><Data>spoolsv.exe</Data>
><Data>6.1.7601.24000</Data>
><Data>5a4993e0</Data>
><Data>x3util2Z.dll</Data>
><Data>5639.300.0.0</Data>
><Data>5bad337e</Data>
><Data>c0000005</Data>
><Data>0003939b</Data>
><Data>1204</Data>
><Data>01d4b4af2889434d</Data>
>*- <Data>C:\Windows\System32\spoolsv.exe</Data>
>
><Data>C:\Windows\system32\spool\DRIVERS\W32X86\3\ x3util2Z.dll</Data>-*
><Data>b666626d-20a2-11e9-a2ab-005056a30001</Data>
></EventData>
></Event>
>
>I will open a new ticket if needed so this can be fixed in the future
>versions of iPrint


--
Ken
Knowledge Partner

Create and vote for enhancements!
https://www.microfocus.com/products/...t-request.html